Om mig

Jenny Jadsjö Kennel Who Is

 

Hej och välkommen till oss på kennel who Is. Jenny Jadsjö heter jag som driver Kennel och Uppfödning en av Engelsk Springer Spaniel i en mindre skala i hemma miljö. Vi håller till i en liten by som heter Edsbro som ligger i vackra Roslagen. I Edsbro Bor vi med mycket fin Natur och stora skogar att promenera och träna i.

Idag när jag skriver detta är jag 44 år gammal och har två vuxna tjejer som heter Emelie och Mikaela. Mikaela hon lever i hästvärlden och tävlar i distansritt. Emelie hon lever som sin mamma i hundvärlden och vi gör det mesta ihop med våra hundar. 

Jag har alltid haft ett stort Djurintresse. Min pappa hade schäferhundar som jag växte upp med och Jag själv vigde jag min uppväxt åt hästar både egna och andras och jobbade även i stall i min ungdom.

Min första egna hund skaffade jag mig 1998 och det var en Rottweiler kille som hette Frasse. Tyvärr så blev han inte gammal då han drabbades av cancer i ung ålder. 2002 Köpte sedan en tik Från Kennel Razzmatzz och med henne så kom mitt kennelnamn fram. Vi vann det mesta vi åkte på i olika tävling sammanhang och i utställningsringen så va vi oftast alltid topp placerade och lite som folk sa att vi Briljerade ihop. Folk började fråga / undra vem jag var och då tänkte jag att mitt kennelnamn skulle heta Who Is och så blev det. Kennelnamnet registrerades i början av 2000 talet och min första rottweiler kull registrerades 2005.

2017 köpte jag min första Engelska Springer Spaniel från Kennel Mountjoy . En leverbrun / vit tik som idag är 5 år gammal och mamma till min första och andra kull som jag har fött upp inom rasen. jag verkligen trivs med rasen och kommer länge vara den trogen. Rasen imponera mig i deras otroliga förmåga att oftast alltid tycka allt är roligt och hur detta gör dom till en av dom bästa allround hundar som jag mött under mina hund år.
 Jag är aktiv med mina hundar och dom är bortskämda med långa promenader dagligen. I skrivandets stund så är jag mesta aktiv inom spanieljakt ,drag och utställning men även lydnad / bruks och rallylydnad finns med i planeringen . Har även gått några viltspårs prov.  Vi är väldigt fast både jag Emelie och hundarna i K9 Biathlon (ex Muddy Paw) det är ett av det roligaste jag har gjort med hund och hundarna älskar det när vi tränar i det .
BPH ser jag som ett mycket viktigt test att göra och alla mina hundar har gjort det.  Jag vill nämligen veta vad jag har i snöret när jag är ute med mina hundar.

Mitt mål är att föda upp Rastypiska arbetshundar med god hälsa och mentalitet som hålla en snygg exteriör typ ”Brain And Beauty in one ”

Jag sitter med i Club Show Stryrelsen i Springerklubben som jag tycker är väldigt skoj att få va med att arrangera då Utställning är en liten favorit för mig.
 Är sedan länge utbildad SBK instruktör och va väldigt aktiv inom SBK när jag hade Rottweiler. Tyvärr så är jag inte så aktiv som instruktör längre inom SBK regi.

 

// Jenny